SEO specialist Stijn Mistiaen

Hallo, ik ben Stijn

Seo specialist sinds 2009

Ik leer ondernemers teksten schrijven die hoog scoren in Google zodat ze gemakkelijker en meer nieuwe klanten vinden.

Op SEOscribe deel ik heel wat concrete, zelf-uitvoerbare tips zodat je zelf aan de slag kan gaan met SEO, zonder dat je enige ervaring of technische kennis nodig hebt.

Voor wie echt wil knallen in Google, heb ik ook een online SEO opleiding uitgewerkt mét begeleiding. Je leest er hier alles over.

Wat wil je leren?

Je eigen (SEO) website maken

Je pagina’s & blog optimaliseren

Hoog scoren in Google

Tijdens de SEO opleiding leer je in 3 stappen teksten schrijven die hoog scoren in Google.
Schrijf je in voor een SEO opleiding

Mijn doel is om jou op een begrijpbare manier te leren hoe je zelf SEO optimalisaties kan uitvoeren zodat je hoog gaat scoren in Google. En dat zonder dat je enige ervaring of technische kennis nodig hebt! Zelf zet ik al jaren in op excellente content. Op deze blog en tijdens de online opleiding leer je hoe ook jij dat kan!

Op de blog vind je alvast een heleboel gratis tips en tutorials die je al een heel eind op weg zullen helpen.

De nieuwste gratis tips & tutorials

Wie ben ik?

Begin 2005 startte ik mijn eerste tech-blog met tutorials . Ik stak er ongelooflijk veel tijd in en vond van mezelf dat ik heel goede tutorials schreef :-). Alleen, er kwam geen kat naar mijn blog.

Compleet gefrustreerd heb ik mij toen volledig op onbekend terrein gesmeten, namelijk SEO. Na minstens 100 blogartikels over SEO gelezen te hebben, kocht ik mijn eerste boek over SEO. Alles wat ik las, testte ik uit op mijn blog. Al snel wist ik wat werkte en wat niet. Vanaf dat moment werd SEO leuk.

Lees verder…