Spring naar de inhoud

SEO copywriting blog

SEO optimaliseren

Hoe SEO optimaliseren?

  • door

Als je een website beheert, wilt je er zeker van zijn dat mensen deze kunnen vinden. Dat is waar zoekmachineoptimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) om de hoek komt kijken. Door een paar eenvoudige richtlijnen te volgen, kan je je website veel beter zichtbaar maken in Google. In dit artikel deel ik enkele tips die je kan uitvoeren om de SEO van je website te optimaliseren.

Meer lezen »Hoe SEO optimaliseren?
Referentie SEO

SEO-case: kachels Declercq

  • door

Enkele jaren terug werd ik gecontacteerd door Patrick Declercq, schoorsteenveger en installateur van kachels en haarden. Hij betaalde maandelijks een hoog bedrag aan een agency om (via advertenties) bovenaan in Google te staan. Toch bleven de resultaten uit. Daarom wou hij investeren in SEO.

Meer lezen »SEO-case: kachels Declercq
Bovenaan in Google - vaak voorkomende fouten

5 fouten waardoor je site niet bovenaan in Google komt (én hoe je dit fixt)

  • door

Wil je graag bovenaan in Google staan maar lijkt het niet te lukken? Dan is de kans groot dat je meerdere fouten hebt gemaakt uit onderstaand lijstje. De puntjes in dit blogartikel hebben een grote impact maar zijn gelukkig gemakkelijk te fixen. Dit kan je perfect zelf en hiervoor hoef je zeker geen SEO-expert in te huren.

Meer lezen »5 fouten waardoor je site niet bovenaan in Google komt (én hoe je dit fixt)